Joskus muinoin.. tai siis kesällä jossain vaiheessa kaveri tilas kortin, johon mahtus kaks lahjakorttia. A5 kokoo meinas et pitäs olla, et jos vaikka siihen kanteen sisäpuolelle sit ne sais.. Mutta minäpä löysin Hougie vihkosestani tuplataskukortin ohjeen ja päätin tehä semmosen, kakspuoleisesta 12x12" paperista. Stanssasin mukaan myös kaksi violettia tagia, mutta niitä ei sitte tarvittu, vaan kortit oli sen verran isot, että mahtuivat sopivasti sinällään noihin taskuihin.

 

Tätini taasen tarvitsi kortin 95v synttäreille. Se oliki luultua hankalampi juttu. Tai siis.. pähkin pitkään, että minkälaisen kuvan laittasin ja mitä tekstiä laittasin ja laitanko numeroita vai en jne.. Päädyin sitten tällaiseen suht yksinkertaiseen, mutta ite ainaki tykkään että onnistui ja tuo ruusu on pääosassa kuten halusinkin. Stanssattu GoKreaten stansseilla, ruusu väritetty prismacoloreilla.

 

Ja nyt eiliseksi äite tilas 60v kortin. Siihen piti myös mahtua lahjakortti mukaan ja koska se oli kooltaan A6 kokoa, niin tein suosiolla A5 koon kortin ja sinne sisälle taskun. Kukat leikkasin ja rullasin itse, kuva oli vähän isompi, mutta leikkasin siitä alaosan pois. Kirjaimet stanssattu Sizzixin Vintage Market stanssilla.