Kaveri tilas tossa taannoin kaksi vauvaonnittelukorttia tyttövauvalle.. Ja erilaiset tottakai, kun menivät samaan paikkaan häneltä ja äidiltään. Tein sitten muutaman vaihtoehdon, että on vähän varaa valita.. :)

Tämän ensimmäisen kaverini valitsi itselleen. Leimakuva, alla pitsi, crealies stanssilla lehdet, rullakukat itse tehty. Vähän tuollainen vintage-henkinen.

Kuva on kovin tumma, mutta muuten ei tuo vauva oikein erottunut. Vauva leimattu pinkillä ja reunat ressattu, teksti leimattu suoraan taustapaperiin. Lehdet Marianne designin stanssilla ja kukat koottu kimpuksi -> nauhalla sidottu ja liimalla kiinnitetty korttiin. Tämän kaverini äiti valitsi omaksi viemisekseen..

 

Nämä seuraavat jäivät sitten vielä korjuun oottamaan tarvitsijaa.. :)

Tekstin pohja stanssattu marianne designin stanssilla, teksti leimattu mustalla. Kukkien lehdet crealies stanssilla ja muutamalla lehdellä vähän glossya.

Korttipohja ja tausta stanssattu GoKreaten stanssilla. Leimakuva väritetty prismacoloreilla ja reunat ressattu. Tekstin tausta marianne design stanssilla ja kukan lehdykät crealies stanssilla.

 

Nyt vähän hämää, kun jotenkin sellanen olo, että oliko näitä vielä yks.. mutta taidan muistaa väärin, kun ei ainakaan kuvaa löytyny viidennestä.. :)