Mikähän se on ku on niin laiskottanu tai jotain, etten oo saanu tännekään mitään aikaseks.. Mutta tässä näitä nyt ois, useempi kappale sitten kerralla.. :D

Ystävänpäiväkortit oli tänä vuonna minikokosia.. :P A6 pohjan nuuttasin keskeltä puoliksi, taustaksi pala kaunista vihreää tapettia. Leimatekstein reunat ressattu. Sekä taustapaperi että leimateksti kiinnitetty 2p-teipillä. Nappiin pujottelin vihreän narun ja laitoin rusetille. Napin kiinnitin liimalla ja rusettiin laitoin hiukan glossya, jottei se purkaannu.. :)

 

Nämä kaksi telinekorttia, olivat ensimmäiset jotka tein. Molemmat on siis ystävänpäivän vaihtoihin tehdyt. Pystyosan paperit, kartongit ja kuva on ressattu reunoistaan, tekstileimasin Hobby Shopperista. Kaikki muut kiinnitetty 2p-teipillä paitsi kukka liimattu.

 

Tämä on sitten synttärikortti Koukussa Kortteihin ystävälle.. Kuva ja teksti leimattu VersaFinen mustalla ja leimakuva kiinnitetty 3D-tyynyillä. Paperit 2p-teipillä, kukka, pitsi ja napit liimattu.

 

Tämä on tehty samalla kaavalla kuin tuo edellinenkin, leimakuva 3D-tyynyillä ja kukkakimppu liimattu. Tämän tein äiten pyynnöstä serkkuni 1v tytölle synttärikortiksi.

 

Äiten mies täytti vuosia ja tiesin heti mistä kuvasta tahdon kortin tehdä. En halunnut kuvaa värittää sillä se on mielestäni kaunis noin. Kuva kuitenkin on niin iso, että kovin paljon muuta ei tuohon tahtomaani ruskeaan pohjaan mahtunut.. Taustapaperina samaa vihreää tapettia kuin ystävänpäiväkorteissa, reunassa nauha. Leimakuvan reunat ressattu. Kaikki kiinnitetty 2p-teipillä.

 

Tämän tein äiten pyynnöstä kummisedälleni - hänen veljelleen - 60v kortiksi. Leimakuvan ja tekstin reunat ressattu ja tekstin reunat sutattu VersaFinen Vintage Sepia musteella. 'Stoppareina' vihreät haaraniitit, kukka liimattu, muut 2p-teipillä.