Korttivaihtoon ei halukkaita löytynyt, mutta löytyiskö innokkaita decoilijoita??

Pohjana on vanha Aili Konttisen kirjoittama lasten kirja, *Tässä tulee intiaani* :) 

Tässä vähän kuvia sisältä..

Minä oon päällystäny kannet valmiiksi ja ne on tämmöset..

Siinä se selvis se aihekin.. Tee itse, kierrätä ja tuunaa

Toivoisin decoon ohjeita ja vinkkejä erilaisista itse tehdyistä ja tuunatuista jutuista.. Ihan kaikenlaiset ohjeet ja vinkit käy, korttikoristeista huonekaluihin.

Itse tehtyä, tuunattua, kierrätettyä..

Kirjassa on yli 70 sivua, joten voit halutessasi tehdä useammankin sivun. En tässä vaiheessa ainakaan rajoita tehtävien sivujen määrää, mutta jos näyttää siltä että halukkaita osallistujia tulee paljon, niin ehkä sitten pitää vähän rajoittaa. :)

Toteutus on vapaa, muutaman sivun kuvan merkitsin  rastilla ja ne toivon, että kuvia ei peitetä, vaan jos haluat ko. sivun tehdä, niin väritä ja koristele kuva ja sen lisäksi sitten se vinkki/ohje. Kaksi merkityistä kuvista on isoja, joten sille sivulle ei välttämättä vinkkiä mahdu, joten voit sitten vain muuten koristella sivun miten haluat. :)

Jokaisella sivulla ei olekaan kuvaa ja toki niitä merkitsemättömiäkin voi värittää ja koristella. Merkitsin vain ne muutamat jotka haluan jäävän näkyviin.

Sivut on tietysti numeroitu, ja toivon, että joko jätät sivunumeron näkyviin, tai merkitset sen itse lopuksi johonkin kohtaan sivua näkyviin. Tarkoitukseni on tehdä kirjan alkusivuille sisällysluettelo sitten kun kirja on valmis ja palaa takaisin kotiin.

Kirja on noin sentin paksuinen, ja mahtuu kulkemaan helpostikuoressa.

 

Ilmoittaudu kommentilla ja sen jälkeen osoitetietosi mulle liisa.pekkala79 @ gmail.com (poista välit). Kun on muutama tekijä kasassa, niin laitan decon matkaan. Viikko on aikaa tehdä, mutta eiköhän siitä voida tarvittaessa joustaa jos haluat tehdä useemman sivun.

Jos haluat decon johonkin tiettyyn aikaan, niin ilmoita siitä sähköpostissa (esim. lomasi aikana tms). Kun olet valmis, ilmoittele sähköpostilla niin annan osoitteen johon lähetät decon seuraavaksi.

 

Nyt jään odottelemaan innokkaita decoilijoita! :)

24.7.2010 8 sivua on tehty

 

15.11.2010 vielä ois 3 aukeamaa ja 1 sivu vapaana!!! TULE mukaan tekemään tuo valmiiksi! :D