Ex-työkaveri laitteli tossa aiemmin viestii ja tilas neljä korttia.. Kaksi aiemmista korteistani löytämänsä mallin mukaan, joissa teksti: *Vuoden vanhempi - kaksi viisaampi* ja kaksi isänpäiväkorttia.. Vaarille semmonen jossa vanhan moottoripyörän kuva ja Pappalle semmonen jossa vanha traktori.. :)

No.. tämmöset sitten tein..

Nämä on saman tyyliset - yksinkertaset - kuin se aiemmin tekemäni korttikin oli, jonka perusteella hän nää pyysikin tekeen.. Ja pääasia oli tuo teksti ja nuo kuvat.. Nuo on siis Marij Rahderin 3D-kuvia. Tekstilapun reunat ressattu ja se kiinnitetty 3D-tyynyillä, kukissa oli tarra valmiina.. Muut kiinnitetty 2p-teipillä.

Tässä on sekä taustapaperin, että leimakuvan paperin reunat ressattu, leimakuva väritetty ProMarkereilla ja kiinnitetty 3D-tyynyillä. Teksti napsuteltu dymolla.

Tätä en lähteny värittään, kauan kuvaa pyörittelin, mutta totesin, että on niin pienii yksityiskohtiikin, eikä mulla motskareiden tuntemusta, niin värittäsin varmasti hassusti.. ja minusta on kaunis noin. Leimakuvan reunat ressasin ja kiinnitin 3D-tyynyillä. Teksti napsuteltu jälleen dymolla ja nappi laitettu liimalla.

 

Kaikki tällä kertaa varsin yksinkertasii, mut ite ainakin tykkään, ja sinne ne jäi kaverille, että kelpasi hällekin. :D