Tällä kertaa oli mun vuoro lähettää samat matskut kolmelle ihmiselle kortteja varten. Heti alkuun kun vaihto alkoi, päätin että ellei kukaan muu laita kierrätysmatskua niin mä laitan ja keräilinkin niitä pikkuhiljaa samalla toivoen ettei keltään muulta tuu kierrätystä.. :)

Tässä nyt ensin kuva matskuista..

Vasemmalla on ensin sininen ja harmaa sekä pieni kellertävä pala jotka on tapettia. Sit on kaks sivua vanhasta kirjasta, kaks sinikukallista 'siivua' boordia, samoin vaaleanpunainen kuva alhaalla. Vasemmalla on pinkki pahvin pala joka on dna:n mainoksen kuoresta ja sen päällä taskumallisesta vuosikalenterista leikattu kahden kuukauden kalenterit.

Vasemmalla myös metallinen nappi jostain vanhasta jakusta purettu. :) Pitsi on jossakin ollut koristeena, sen päät oli ommeltu, mutta en tiiä missä se alunperin on palvellut. Organza-nauha on ollut lahjan ympärillä.

Ihan oikeella on korttipohja jonka tein pahvista joka on peräisin kuormalavalle pakattujen tuotteiden väleistä. Sen vieressä melkein saman värinen, mutta vähän erilainen kumminkin, pahvi, joka on leikattu ympyrästä joka on ollut pölykapseleiden välissä kaupasta ostaessa 4kpl paketti. Korttipohjan päällä vielä kuusi palapelin palaa, joista kaksi on väärinpäin, jotta näkyy myös taustapuoli.

 

Ja tämmösen kortin mä näistä itse sain aikaiseksi..

Kaikki muut on kiinnitetty kakspuoleisella teipillä paitsi tuo lappu jossa teksti ÄIDILLE. Omista varastoista käytin tuon ääriviivatarran, tekstin ja kukan..

Tässä kortti myös sisältä..

Käyttämättä jäi siis pitsi sekä nauha, kalenterin osa ja toi leveämpi sinikukallinen suikale.

 

Ja tosiaan, vaikka tää postaus tulee näin myöhään, niin matskut on aikaisin aamulla lähteneet liikkeelle, että pitäis olla huomenissa perillä saajillaan. :)

Jään innolla odottamaan, minkälaisia kortteja Marelo, Khrestel ja Orvokki näistä saavat loihdittua. :)

 

Täällä muiden kortit..

Marelo

Khrestel

Orvokki