Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.. Myöhästyin taas tästäkin, tosin syyn pistän nyt kyllä tän autohössötyksen piikkiin.. Koko päivän ensin homppasin äiten kans asioilla ja sit kun tulin kotio niin alko kauhee hössötys ja autojen kysely.. No mulle löyty auto, joka haetaan huomenna mut sitte löyty isännällekin ja sitä lähdettiin hakeen tänään. Eli ehtoo meni sit siinä.. Mut nyt on onneks auto, ei tarvi kysellä kyytiä et pääsee kauppaan.. tai postiin.. tai yleensä minnekään.. Eihän täs nyt oo oltu ku viime perjantaista ilman autoo, tai oikeestaan ei siitäkään, ku äiten miehen auto oli maanantai-aamuun meillä lainassa. Mut kyl se täällä korvessa alkaa nopeesti tuntua pakolliselta pahalta se oma auto. :) Jee, kärryistä ehkä lisää myöhemmin, kunhan mun kulkine on kans haettu.. :)

Mutta siis, se Pajan Art #33, piti tehdä Skinny tai ATC pesemiseen liittyvistä puuhista. Tää oli tosi vaikee, kun en mitään kuvaa löytäny.. Ja kun lopulta sain sen valmiiks niin en ehtiny postaamaan.. ennen ku taas myöhässä. :D

Mutta tässä se nyt kumminkin on, taas..

8) 31.01.10/Jaa mää vai?

Taustan piirsin itse, Akun kuvan leikkasin jostain mainoksesta, kukkaset on 3D-kuvien ylijäämiä ja pilvi on 3D-tarra. Tausta ja Aku kiinnitetty kakspuoleisella teipillä ja kukat 3D-tyynyillä. Tausta väritetty puuväreillä..