..ilmoittauduin sitten kahteen vaihtoon. Ensimmäistä kertaa semmosissa mukana. Oikeestaan vähän jänskättää, että osaako sitä kasata semmosen paketin, että toinen tykkää. Olis kamala käydä toisen blogista lukemassa että *tämmösiä se vaan lähetti, en kyllä tykkää yhtään..*

 

Näistä kannattaa kurkata ja osallistua!

Muistetaan ylläriystävää:

 

Ja täältä löytyy toinen vaihto johon osallistuin:

Mutta pitää yrittää.. vaikka se että minä tykkään jostain, ei meinaa että se toinenkin välttämättä tykkää.. Tai jos laitan pakettiin jotain semmosta mille en ite keksi käyttöä (tai osaa käyttää) niin toinen voi olla hyvinkin mielissään. Pitää sitte vaihtokumppanin blogissa käydä vakoilemassa, että mistähän ko. tyyppi tykkä..   Ja toivoa, että sieltä blogista löytyy jotain vihjeitä, toisin kuin mulla vielä tässä vaiheessa.. :)

Ja kun nyt oikein mietin, niin mistähän sitä sitte tykkään.. Väreistä pinkki, ruskea ja sininen on tällä hetkellä suosiossa, Vihreestä ja keltasesta en tykkää, en kauheesti oranssistakaan.. Askartelut on lähinnä kortteja, koruihin tms. en oo hurahtanu (ainakaan vielä).

Sammakoita keräilen ja possujakin on kertynyt jo useita. Ja lehmät on aivan ihania. :) Ja meinas unohtua vallan mun kahvikuppi-kokoelma! Ja siinä sivussa myös kermakoita/sokerikoita kertynyt..

Tykkään kaikesta vanhasta.. en niinkään kauheesti retrosta, vaan enemmänkin semmosesta maalaisromanttisesta. Kynttilöistä tykkään kauheesti, mutta kun meillä on kuus kissaa, niin ei niitä uskalla polttaa juur koskaan.. Kisut tunkee kumminkin nokkansa valkeeseen tai koheltaa muuten ja kaataa kynttilän.. Niin.. ja toki kisut ja koirat on lähellä sydäntä, itseltä löytyy molempia. :) Pitäskin laittaa kuvia otuksista.....