Joka helkkarin vaihtoon taas innostuksissani tunkenu nokkani.. :D Niin niitä vaihtoja löytyy noista napeista tosta oikeelta.. Kannattaa kurkata josko jotain mielenkiintosta niistä löytys.. Ja säännöllisesti kurkkia kun nyt melkein kaikki on täynnä ja käynnissä, että seuraaviin sitte pääsee mukaan.. No Heidukan blogista löytyy jo uusi johon pääsee ilmottautuun, klikkaa pinkkiä hiiren kuvaa! :)

Asiasta astiastolle.. meillä ei oo autoa.. :( Eilen tuli nuori mies ja osti sen pois. Nyt on lainassa äiten miehen auto, mut sekin täytyy huomenna viedä takas. Nyt on sitte istuttu vuoron perään nokka kii ruudussa, ja etitty sopivaa seuraajaa sille myydylle kärrylle. Kyllähän niitä mielenkiintosia oli vaikka kuin paljon tossa viikollakin.. mut nyt kun oma on myyty niin nekin on. x) Tyypillistä tuuria.. mut eiköhän sieltä joku löydy, tai on ainaki tähän asti aina löytyny. :)

Nyt viel yrittämään Villakeijun haasteeseen Parane pian -korttia.. :) Ei viä mikään kiire, huomenna, tai siis tänään sunnuntaina klo 24.00 mennessä pitäs olla tekele valmis ja postattuna..