Joo joo joo.. myöhässä oon.. ja pahasti! Mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan.. Nämä matskut lähetti Paulette, mukana ringissä myös Riikka ja Sirpa, joka ainoana on muistanut kuvata myös materiaalit ennen kortin valmistamista.. :D

Mutta siis.. joo.. Leimateksti on aivan ihana, samoin perhoset ja nauha ja dropsit ja sydämet... Mutta ne paperit.. Työn ja tuskan takana oli tämä kortti, sillä nuo paperit eivät olleet sitten ollenkaan mun oloisia ja tyylisiä. Pitkään mietin että miten kummassa niistä saan aikaan kortin, johon voisin olla itsekin tyytyväinen.. ja sitten sain idean.. Idean tulos tässä, valmistusprosessista kuvan jälkeen.. :)

Tein näköjään tähän samaan rinkiin toisenkin kortin tuolla samalla pohjan mallilla.. mutta asiaan..

Ensin siis leikkasin nuo paperit sopivan kokoisiksi ja ressasin reunat. Sen jälkeen ryppäsin ja myttäsin ne käsissäni niin pieniksi palloiksi kuin sain. Vähän vielä hieroin ja rutistelin lisää, jonka jälkeen käsin suoristin paperit pöydälle. Sitten suttailin reunoja ja ryppyjen harjanteita VersaColorin sävyllä 17 violet ja ColorBoxin Cat's Eye sävyllä Royal Silk.

Leimatekstin, perhoset ja sydänten reunat suttailin tuolla samaisella metallinhohtoisella Cat's Eye musteella, Onnea tekstin leimasin tuolla toisella violet sävyllä. Leimatekstin kiinnitin 3D-tyynyillä hieman koholleen.

Kuten ystäväni Eeku ystävällisesti (virnistellen!) totesi, tässä sain tosissaan askarrella ja olla luova! :D Ja kyllä, todellakin! En olis uskonut, että papereiden takia voi tuottaa niin kovaa tuskaa saada kortti valmiiksi. Mutta nyt olen kyllä tuotokseeni ihan tyytyväinen. :)