Viime yönä väätelin taas joulukortteja.. Oli niin hyvä inspis etten millään malttanu mennä nukkumaan.. :) Ja tämmösiä sitte tällä kertaa..

Pyydettiin nallekorttei tolla sinisellä taustapaperilla jota ekassa kortissa on, joten niitä sitten on useempi.. Mutta katsotaas mitä sain aikaseks..

Kuva väritetty promarkereilla ja reunat ressattu. Kuva ja tekstiympyrä kiinnitetty 3D-tyynyillä, siniset hiutaleet on tarraa.

 

Tämäkin kuva väritetty promarkereilla, kuvan ja tekstin sekä tekstitaustan reunat ressattu. Teksti kiinnitetty taustaan 2p-teipillä ja sitte koko hökötys sekä kuva kiinnitetty 3D-tyynyillä korttiin. Nämäkin siniset hiutaleet on tarraa..

 

Kuva taas promarkereilla väritetty, kuvan ja taustapaperin reunat ressattu. Verkkonauha kiinnitetty vain keskeltä 2p-teipillä ja sininen nauha päistään taustapaperin taakse. Helmipiikit on kiinni verkkonauhassa. Kuva kiinnitetty 3D-tyynyillä ja teksti on ääriviivatarra.

 

Väritys promarkereilla, taustapaperin ja kuvan reunat ressattu. Kuva ja tekstiympyrä kiinnitetty 3D-tyynyillä, 'timantit' liimattu.

 

Kuva väritetty promarkereilla ja kiinnitetty taustalappuun 3D-tyynyillä. Taustapaperin, sinisen taustalapun ja tekstin reunat ressattu. Sininen tausta on ihan 2p-teipillä kiinni ja teksti 3D-tyynyillä. Helmipiikit kiinni rusetissa ja koko hökötys kiinnitetty liimalla.

 

Väritys promarkereilla, taustapapereiden, tekstin ja kuvan reunat ressattu. Kuva 3D-tyynyillä, muut 2p-teipillä. Verkkonauha ensin alla, sitten reunoille paperit. Helmipiikit on kiinni verkkonauhassa ja lumihiutale sinisessä nauhassa joka sidottu piikkien ympärille. Hopeinen lumikukka/-tähti on liimattu.

 

Väritys promarkereilla, kuva ja teksti kiinnitetty 3D-tyynyillä. Taustapaperin ja tekstin reunat ressattu, nauha kiinni 2p-teipillä.

 

Väritys kuivapastelleilla. Kuvan, tekstin ja taustapaperin reunat ressattu. Kuva ja teksti kiinni 3D-tyynyillä, nauha 2p-teipillä.

 

Väritys promarkereilla, kuvan taustaa vähä värjätty kuivapastelleilla siniseks. Kuvan ja taustapaperin reunat ressattu. Teksti kiinnitetty 3D-tyynyillä, napit liimattu ja muut 2p-teipillä.