Tuli sitte viime yönä väännettyä kortteja oikein urakalla.. Kaks jo on postattu kun osallistuin niillä haasteisiin.. mutta tässäpä nyt sitten ne loput..

Tämä on mun tän vuoden eka joulukortti! :) Kuva väritetty kuivapastelleilla ja kiinnitetty 3D-tyynyillä. Muut 2p-teipillä, kukka liimattu. Kukka on ilmeisesti ollut joskus osa semmosta isompaa tekojoulutähteä.. sen takana olevan nännin nyppäsin pois ja kasasin tuon sit liimalla.. :)

 

Niin yksinkertasta että.. Leimakuva väritetty promarkereilla, kuvan ja tekstin reunat ressattu. Kaikki kiinnitetty 2p-teipillä.

 

Tämä menee samaa rataa edellisen kanssa, lukuun ottamatta tuota helminauhan pätkää jonka liitin rusettiin..

 

Tämäkin kuva väritetty promarkereilla ja kiinnitetty 3D-tyynyillä. Tekstin reunat ressattu ja kaikki muut leimakuvaa lukuunottamatta kiinnitetty 2p-teipillä.

 

Kuva väritetty kuivapastelleilla ja kuva sekä tekstiympyrä kiinnitetty 3D-tyynyillä, muut 2p-teipillä.

 

Kuva väritetty kuivapastelleilla ja kiinnitetty 3D-tyynyillä, muut 2p-teipillä.

 

Kuva väritetty kuivapastelleilla jälleen, kuva ja teksti kiinnitetty 3D-tyynyillä, muut 2p-teipillä. Metallinen lumihiutale roikkuu rusetissa siiman varassa.

 

Kuva väritetty promarkereilla ja kiinnitetty 3D-tyynyillä. Tekstin reunat ressattu ja kaikki kuvaa lukuunottamatta kiinnitetty 2p-teipillä. Kulmien tähdet ääriviivatarrat.