Kaverille (miehelle) tein synttärikortin.. Kuva on 3D, taustalla olevat kukat leikattu retroleikkurilla vanhasta kirjasta ja sotkettu musteella.. Tekstin reunat ressattu ja kiinnitetty 3Dtyynyillä, napit liimalla, muut 2p-teipillä..

 

Miehen veljen avokille tein synttärikortin.. joo tykkää Elviksestä.. :D Leimakuva laitettu 3D-tarroilla, lehdet ja kukka 2p-teipillä ja liimalla, tausta 2p-teipillä..

 

Ystävän tytölle tein kastekortin.. kortin reuna leikattu reunusleikkurilla, taustan lehti kiinnitetty liimalla, leimatekstilapun kulmat leikattu kulmaleikkurilla ja lappu kiinnitetty 3D-tyynyillä, lapun reunoissa tarratimantit, lehdet ja kukat kiinnitetty 2p-teipillä ja liimalla.. Toinen kuva kortin sisältä, siellä vaaleanpunainen Love paperi..

 

Kaveri pyysi tekeen kummipojalleen Cars aiheisen kortin.. Marmorikorttipohja, taustapaperi 2p-teipillä, tekstin reunat ressattu ja kiinnitys 3D-tyynyillä. Sinisen kartongin reunat värjäsin ohuesti musteella, nauhan teippasin 2p-teipillä, tausta korttiin 2p-teipillä. Kuvan kiinnitin ensin kartongille et tulee vähä tukevampi ja sitten sen kiinnitin 3D-tyynyillä..

 

Työkaveri halusi lapsenlapsilleen kaksi Cars aiheista korttia.. Tein 5 jotta ois valinnan varaa.. hän ei osannu päättää vaan halus ne kaikki.. :D

Taustapaperi 2p-teipillä, ruskee harsokangas liimattu, Martin kuva taustaan 2p:llä ja tausta korttiin 3D-tyynyillä, nauha 2p:llä. Teksti napsuteltu dymolla..

 

Kaikki muut 2p:llä paitsi tekstilappu, jonka reunat ressattu, niin 3D-tyynyillä..

 

Kaikki 2p:llä, teksti napsuteltu dymolla..

 

Tekstilapun reunat ressattu ja kiinnitys 3D-tyynyillä, WROOM-tekstit napsuteltu dymolla, muut laitettu 2p:llä..

 

Marmorikorttipohja.. Napit ja kiekura liimattu, tekstilapun reunat jälleen ressattu ja kiinnitys 3D-tyynyillä, muut 2p:llä.. 

 

Äite pyys tekemään serkkunsa miehelle 50v kortin.. Voinee päätellä, että mies on taksikuski.. :D Kuva on 3D-kuva, TAKSIHUOLTO teksti napsuteltu dymolla ja kiinitetty taustapaperista leikattuun 'lankkuun' joka taas kiinnitetty valkoiseen kartonkiin.. tämä läpyskä sitte 3D-tyynyillä, samoin kuin leimateksti, jonka reunat ressattu. Muut 2p:llä, kukissa oli tarra valmiina..

 

Äite tarvi myös surukortin ja hän halusi, että se ois A5 kokoinen.. No tämä sitten on.. Pohja käsintehdyn näköinen, harmahtava kaunis kartonki, alakulmassa musta kartonki, teksti kirjotettu Wordilla ja tulostettu ihan normipaperille.. Kukka ja sen keskusta liimattu, muut 2p:llä.. Sisälle ei laitettu irtolehteä, kun ei kyseessä kuitenkaan ole adressi, tekstin kirjoitin Wordilla ja tulostin ihan normipaperille, kiinni 2p:llä. Nimet luonnollisesti suttasin...