Kasa postaamatta jääneitä kortteja.. tulee nyt sitte tässä.. :)

Kaverilla oli synttärit elokuun puolivälissä ja tämmösen kortin tein hälle.. Valkosen kukan ja leimakuvan reunoja vähä suttusin musteella.. Kaikki muu taas kakspuoleisella teipillä, paitti leimakuva 3D-tyynyillä..

Isän synttärit oli kans elokuus ja sitä varten tän leimasimen tilasinkin.. :) Kuva väritetty ProMarkereilla, teksti on leimattu.. Leimakuva ja -teksti kiinnitetty 3D-tyynyillä, tausta 2p-teipillä..

Toi teksti.. *FISHING... if it was easy it would be called catching!* innotti mua tekeen kuvasta kortin pappalle kun olivat just olleet pitkän päivän merellä kalassa.. ilman MITÄÄN saalista.. Tein siis kortin toivottaakseni parempaa kalaonnea seuraavalle kerralle.. :)

Leimakuva väritetty ProMarkereilla, kukka leikattu leikkurilla ja sutattu musteella.. Tausta ja kukka 2p-teipillä, leimakuvat ja -tekstit 3D-tyynyillä..

Ystävä sai elokuun alusa tytön ja tämmösen kortin tein heille..

Reunasa on vaan suikale kuviopaperia, stanssatun kukan oon saanu joltain.. haikara ja sydämet on ääriviivatarraa ja toi stanssattu kukka on kiinnitetty 3D-tyynyillä. Vasemmalla kulmissa tarratimantit, kukka  + lehdet 2p-teipillä ja liimalla, ja leimattu teksti 3D-tyynyillä..

Pitkästä aikaa kortti ilman leimakuvaa..

Eekulle tein kortin ku laitoin meneen leimakuvia yms.. vähä vaihdeltiin.. :)

Teksti napsuteltu Dymolla, leimakuva väritetty ProMarkereilla ja kiinnitetty 3D-tyynyillä, muut 2p-teipillä ja kukas vähä liimaa.. :)

Tämmönen kortti jäi myytäväksi tai myöhempää tarvetta varten.. onnittelu tyttövauvalle siis..

Leimakuva väritetty ProMarkereil ja kiinnitetty 3D-tyynyillä, samoin prinsessa-teksti.. muut 2p-teipillä ja kukasa vähä liimaa..

Kaveri tilas pari korttia.. onnittelun tyttövauvalle..

Leimakuva väritetty ProMarkereilla ja kiinnitetty 3D-tyynyillä, muut 2p-teipillä ja rusetit liimalla.. Pääosassahan tossa on toi värssy.. :)

Ja sit hän tilas tyttövauvalle kastekortin..

Leimakuva väritetty vahakynillä + öljyllä ja valmista stanssattua kuvioo apuna käyttäen piirsin kuvalle reunat ja leikkasin tohon muotoon.. Kuva kiinnitetty 3D-tyynyillä, teksti on ääriviivatarraa ja muut kiinnitetty 2p-teipillä.. Korttipohja on helmiäinen.. :)