Olisko innokkaita askartelijoita tuplavaihtoon? Näin aattelin:

*Kolme askartelijaa mun lisäksi

*järjestyksen arvon

1. Perinteisesti, samat matskut lähetetään kolmelle muulle ja tottakai myös itselle jäätävä samanlainen setti. Ja jos laittaa leimakuvan, niin jos mahdollista niin mieluusti kaksi, että on varakuva jos meneekin keturalleen värityksessä..

Kaikkia matskuja ei oo pakko käyttää, mutta omistaan saa käyttää vain yhden jutun. Korttipohjaa ei tarvi lähettää jos ei välttämättä tahdo. Ja näistä tehdään siis ihan normikortti, mallilla ei tietty väliä.

2. Samassa lähetyksessä, omassa pussukassaan kaksi materiaalia, esim. paperi, kukka, kuva tms.. kahta eri väriä ja siis niin, että jos on vaikka kuva niin se on selkeesti (!) vaikka sinisen sävyinen. (tähän ei siis käy leimakuva, ellet ite väritä valmiiksi) Ja tosiaan sillai selkeesti jonkun värinen, oli mikä matsku sitte tahansa, ettei oo katsojan silmässä se, et onko tuo nyt enemmän punanen vai sininen..

Ne matskut on käytettävä ja niiden lisäksi omiaan niin paljon kuin tarve on, MUTTA VAIN niillä kahdella värillä mitä lähetetyt matskut ovat.

Näistä saa tehdä kortin, ATC:n, rasian, taulun, ihan mitä vain, mihin matskujen koko antaa mahdollisuuden.

Ja matskut niin, että tosiaan vain yksi paperi, yksi kuva, yksi nauha, tms.. jos haluaa laittaa kukkaa, timanttia, haaraniittiä tms, niin niitä voi laittaa useamman samanlaisen ja samanvärisen, kun ne on monesti hassuja jos on vain yksi kortissa.

Ja sen verran katsotaan, että ei lähetetä noita kakkososan matskuja samoissa väreissä kuin on jo ollu. Tietty toinen voi olla ollu jo aiemmin, mut ei siis niin, että punasta ja sinistä oli ja taas laitetaan punasta ja sinistä.

 

Löytyykö innokkaita? Riittääkö viikko molempien askarteluun ja postaukseen?

Jos tahdot mukaan, kommenttia vain ja sen jälkeen sähköpostilla osoitetietoja...

liisa.pekkala79 @ gmail.com (poista välit) Kolme ensimmäistä pääsee mukaan, katsotaan se aloituspäivä sit vähä sen mukaan, et koska on kopla täynnä. Ja jos tuntuu siltä, niin esim. juhannuksen aikaan voidaan aikaa jatkaa pari päivää..

Heps.. saatteko mun sähköpostin näkyviin tosta kirjekuoresta ku on tuol kirjottaja-laatikossa?