Nyt ei ollutkaan varsinaista aihetta, vaan kortit piti tehdä tietyn mallisiksi. Ja se malli oli Gothic Arch. Yhden kortin oon ennen ko. mallilla tehnyt ja sekin oli onnittelukortti, joten innolla mukana kokeilemassa, et mimmosia saisin aikaseks. :)

Ja tämmöset sitten tein..

46) 8.5.2010/Best Friend

47) 8.5.2010/WHAT?

Tällaiset GA-malliset kortit sain.. Vasemmalla Pitsihameen "Ikkunasta näkyy ovi" ja oikealla Sailan kortti. Molemmista tykkään tosi paljon ja tykkään kun ovat niin erilaiset keskenään. :)

Lähettämistäni kuvista en muistanu ottaa kuvaa, mutta tämmöset kortit sain Manumiinalta ... ja kuva kuvistanikin löytyy Manumiinan sivuilta.. :)

Vasemmalla "Runoratsu" ja oikealla "Kevätkengät"

Kuvani siis vasemmassa on tuo puuskuttava hevonen ja oikeassa alimmainen, vaaleansinertävä kenkä. Korteista tykkään kovasti! Aivan erilaiset kuin esim. ite oisin keksinyt. :)

No niin.. tämmöset kuvat sain..

..ja täytyy sanoa, että kyllä mä niitä hetken jos toisenkin pyörittelin käsissäni ja mietin että mitä ihmettä näistä vois tehdä.. :)

Tämmöset näistä sitten lopulta syntyi..

48) 23.05.2010/Suomen kesää

49) 23.05.2010/Esi-isät

Taustat on leikattu lehdistä ja kiinnitetty kakspuoleisella teipillä, samoin kartta ja lehdet. Kukat ja nuo kirkkaat pylpyrät on liimattu scotchin liimalla ja esi-isät on kiinnitetty 3D-tyynyillä.