Oon mä sentään muutaman kortin menneellä viikolla saanu aikaseks..

Ystävänpäiväkortteja.. Kolme ensimmäistä, nuo joissa samanlaiset sydäntä halaavat nallet, menivät kummilapsillemme Artulle, Miljalle ja Irinalle. Kolme muuta sitten ystäville. Kaikissa valkoiset korttipohjat ja nuo isommat kuviopaperit samaa sarjaa, toisissa vaaleanpunainen ja toisissa kirkkaan punainen, isommista paloista leikatut. Pienemmät palat valmiiksi tuon kokoisia, olivat vain a4 koon arkeissa ja samaa sarjaa kuin noi toisetkin. Circle it leimakuvat tulleet Omiilta ja 3D-kuvat olin kasaillu valmiiks ystävänpäivää ajatellen. :)

Serkkuni sai männäviikolla vaimonsa kanssa tytön, joten tällaisen kortin tein pienelle prinsessalle ja vanhemmilleen. :) Yksinkertainen, mutta onnistuin niin kuin halusinkin ja tykkään tästä kovasti. :) Neliö-korttipohja, paperit samaa sarjaa kuin nuo edellistenkin korttien, teksti ääriviivatarra ja 3D-kuvan valmiiksi kasailin jo aiemmin.

 

Jaa niin.. yks kortti on vielä, mutta siitä liitän kuvan myöhemmin.. Tein sen äiten miehelle, kun täytti vuosia tossa viikolla. Ja unohdin tietty kuvata sen. No onneks sen pääsee kuvaamaan äiten tykönä käydessään. :)