Minä nyt näköjään tungen nokkani joka paikkaan kun vauhtiin pääsin.. :) Leilan Haaste Kaikille #24 aiheena on harrastus ja kokona ATC.

Pitkään mietin ja pähkäilin, kun halusin tehdä kortin jostain omasta harrastuksestani.. Sitte ku sain hyvän ajatuksen niin en kumminkaan löytäny mieleisiäni kuvia / tarpeita.. Mutta sitte päädyin tekemään kortin rakkaasta harrastuksestani lukemisesta ja vielä tarkemmin Patricia Cornwellin Kay Scarpetta -dekkareista.. Kaikki löytyy hyllystä ja kaikki on luettu, osa useempaan kertaan. :)

Tässä siis mun harrastus ATC:

4) 17.01.10/Scarpetta

Pohja oli valmiina (kiitos jälleen Omii), taustapaperi uusista Askartelukirppikseltä ostamastani setistä (nimistä ei mitään tietoo). Kirjan kuvan löysin kirjakerhon lehdestä, vanhasta kirjasta (EI Cornwell! :D) revin palasen ja poltin reunat. Noi pienet tekstit tulostin ihan tavalliselle paperille sinisellä musteella. Kirjailijan ja päähenkilön nimet leikkasin kuviosaksilla, teosten nimet tavallisilla saksilla. Teosten nimet kiinnitin 3D -tyynyillä, muut kakspuoleisella teipillä.

Pahoittelen tummaa kuvaa.. mut en saanu parempaakaan kun meni sit liian vaaleeks ettei tekstit näkyny.. :(