Taas piti ittensä tunkea rinkiin, vaikka kaikkee muutakin ohjelmaa ois ollu riittävästi.. Mutta kun nää on niiiiin kivoja.. :D Tosin nämä materiaalit saatuani, eka reaktio oli, että Ouppa on unohtanu jotain hyvin oleellista.. nimittäin leimakuvan / tekstin / jonkun muun kortin "pääosan esittäjän". Mutta mutta.. se olikin tarkoituksella jäänyt pois kyytistä.. PANIIKKI!

Joo.. ois saanu laittaa kuvan omistaan, mutta ko en halunnu! Kauan näitä pyörittelin ja monta ideaakin oli matkalla jotka sitten unohtui, kun en heti päässy toteuttamaan.. Mutta tässä tämä vihdoin on.. :)

Matskuista en muistanu ottaa kuvaa, mutta Oupan blogissa on kuva.. :D Korttipohjan leikkasin A4 kartongista, kohokuvioidun paperin stanssailin mariannen stansseilla sydämiksi.. Ja nuo rullakukat on kirjekuoresta, jossa matskut mulle tulivat.. :D

Mukana ringissä myös Merja ja Sähköpää, joiden korteista löytyy kuvat Oupan blogista vähän myöhemmin.. :D

Lisätietoja noista kukista: Kukat olen tosiaan tehnyt kirjekuoresta, jossa nuo tarvikkeet mulle tulivat. Ensin leikkasin vapaalla kädellä kuoresta ympyröitä ja sen jälkeen ne ympyrät spiraaleiksi. Taittelin spiraalin ulkoreunat vähän epätasaisesti ja myttäillen ja sen jälkeen rullasin spiraalin kukaksi, ulkoraunasta aloittaen. Liimaa väleihin ja lopuksi suttasin päälle turkoosia mustetta. :)