Askartelutavaravaihdossa on meneillään vaihto, jossa jokainen osallistuja omalla viikollaan lähettää muille samanlaiset materiaalit joista sitten kukin tekee kortin. Kaikkia tarpeita ei oo pakko käyttää jos ei halua.

Viime viikolla matskut lähetti Marelo . Pahoittelen, että nyt vasta postaan. En vaan yksinkertasesti saanu aikaseks! Jotenkin vaan ollu kauhee kiire ja hosu, flunssakin päällä, ja en oo saanu aikaseks. Mut tänään sitte otin itteä niskasta kiinni ja syntyihän sitä valmista taas. :)

Eli tämmöset matskut tuli Marelolta. Eka olin ihan kauhuissani, että miten helkkarissa mä noita kaikkia sovitan samaan korttiin, mut sitte muistin että eihän tässä ollukaan pakko.. :)

Ja tämmösen kortin tein..

Eli korttipohjahan piti olla omista ja saatujen matskujen lisäksi sai käyttää omista kahta juttua. (tietty liiman/teipin/tms lisäks)

Käytin korttiin omistani nuo kukat ja niiden keskustoina olevat haaraniitit. Taustapaperit on kiinnitetty kakspuoleisella teipillä, nauhassa olikin tarra valmiina takana ja vaaleanpunainen naru reunassa on vain solmittu. Leimakuvan väritin akvarelli puuväreillä ja kiinnitin 3D-tyynyillä.

Käyttämättä jäi siis leppäkerttu, punainen ja sini-keltainen nauha, servetti, kiiltokuva, salmiakkikuvioinen paperi ja 'lahjapaketti'

Ostin noi kynät ihan muutamalla eurolla Tokmannilta ja musta oli tosi kiva niillä värittää. Opetteluahan toi vaatii, kun ekaa kertaa nyt niitä kokeilin, mut värittelen kyllä toistekin. Ja noi makso muistaakseni jotain 4-5€, 24 kynää taitaa olla + suti. Hyvin lähti väri ja sutillakin sai kynästä otettua hyvin väriä. Sen takia noi alunperin ostin, et voin kokeilla luonaisko värittely, niin halvemmilla kynillä. Mut en kyllä ostakaan mitään kalliita kyniä, nuo käyvät mulle mainiosti! :)

Nyt sitte oottelen huomista postia, joka tuonee seuraavat matskut..

 

Jaa niin.. piti purnata.. ei antanu systeemi luoda uutta kuvakansiota kun noi kuvat latasin.. mikähän taas mahtaa tökkiä.. x/

 

Muiden kortit täällä...

Marelo

Khrestel

 Orvokki