Tämmösen löysin kans.. Lumiomena -blogissa myös arvontaa, jossa kysymys kuuluu: Mikä kirja on ollut tärkein tai merkittävin juuri sinulle?

Mietin tota hetken, kunnes lamppu syttyi: Rauha S. Virtanen / Seljan tytöt

Jouduin kuudennella luokalla yllättäen lonkkaleikkaukseen (piti laittaa pari ruuvia kun ei ollu luutunu sieltä mistä piti), kukaan ei tiiä onko vaiva ollu synnynnäinen vai tullu kaatuessa, mutta rakkaat mummu ja pappa sen huomasivat kun kuulemma onnuin..

Mutta asiaan.. mummun, ja pappankin, mukana olin aina matkassa kylätoimikunnan touhuissa. Sairaalaan sain kylätoimikunnalta kirjan jota ensin katoin että mikähän tää on. Mutta kun aloin lukea, halusin toisenkin ja kolmannen.. Lopulta olin lukenut ne kaikki neljä ja halusin vielä saman kirjailijan kirjoja.. Luumupuu kukkii, sellaisen kirjan vielä sain luettavaksi.

Nyt, tätä kirjoittaessani googletin aiheesta ja huomasin, että on tullut Selja-sarjaan kaksi sellaista kirjaa joita en ole lukenut eikä mulla niitä ole. Nyt pitää siis alkaa etsiä huuto.netistä ja muualtakin, josko löytyisi nuo kaksi muutakin, kun neljä vanhempaa mulla jo on. :)

Ja pitäähän nuo nyt myös lukea taas, vuosien tauon jälkeen.. :)