Löysin tässä surffaillessani uuden haasteen.. tai siis mulle uuden.. :) Täti Punaisen 3 päivän ATC haasteen (linkki löytyy taas tosta oikeelta)

Pitihän siihen sitte väsätä kortit ja ne tulevatten tässä..

Haaste nro 1 aiheena oli tällainen luonnos:

Ja mä hyppäsin tässä kohtii jo pääsiäiseen.. :)

15) 07.02.2010/Tipu VAIHDETTU!

Paperit ostamistani seteistä, soikio valmiiksi stanssattu ja tipu oli ostamassani pussissa muiden kuvioiden mukana.. Kaikki muut kiinnitetty kakspuoleisella teipillä, paitsi tipu 3D-tarroilla. :)

Haaste nro 2 vaati hieman miettimistä, sillä aiheena oli  "OMA LEMPIVÄRI JA -TEKNIIKKA".. Kun mitään varsinaista ns. tekniikkaa en oikein koe, että mulla vielä ois.. mutta tähän tyyliin näitä kortteja tulee väsäiltyä..

16) 07.02.2010/Lempi VAIHDETTU!

Tausta on pinkki, vaikkei kuvassa siltä kunnolla näytäkään.. Kulman kukkapaperissa myös pinkkiä, molemmat kiinnitetty kakspuoleisella teipillä. Valmis musta-valkonen kuvio kiinnitetty päälle, 3D-tyynyillä jälleen 'maljakko' jossa sininen kukka. Ja narua kieputettu kortin ympäri, narussakin mustaa, pinkkiä.. :)

Haaste nro 3 oli ehkä helpoin näistä. Aiheena oli HAARANIITTIEN KÄYTTÖ JA YHDEN OSAN TULEE OLLA LEIKATTU AIKAKAUSILEHDESTÄ/MAINOKSESTA. Muutenkin oon paljon käyttäny lehdistä leikattuja taustoja/kuvia ja mulla on niitä aika kasa valmiina tommosessa laatikossa.. sieltä sitte vaan mieleisenä poimin.. :) Tämmösen sain aikaan..

17) 07.02.2010/Black Shoe VAIHDETTU!

Tausta ja kengän kuva molemmat lehdistä leikattu ja kiinnitetty kakspuoleisella teipillä. Ruskea ja turkoosi haaraniitti setistä jonka justiin ostin paikallisesta kirjakaupasta. Yksinkertanen mutta ite tykkään. :)